השאיר פרטים ונחזור אליך בהדקם

Error: Contact form not found.

על המשרד

עו"ד איתי בר עוז הוא חבר לשכת עורכי הדין משנת 2008. בשנה זו הוקם המשרד, אשר עוסק אך ורק במשפט פלילי ועבירות צווארון לבן.

עו"ד בר עוז הוא סרן במיל', שימש כקצין שריון וקמב"ץ חטיבה בשירות הצבאי, בעל תואר ראשון (L.L.B) ושני  (L.L.M) במשפטים – התמחות משפט עסקי – במסלול מחקרי, ובעל תואר ראשון (B.A) במנהל עסקים, בהתמחות שיווק – כולם מאוניברסיטת רייכמן, לשעבר המרכז הבינתחומי הרצליה.

עו"ד בר עוז משמש כמרצה באקדמיה בפקולטות שונות למשפטים בנושא ליטיגציה פלילית. עו"ד בר עוז שימש כמדריך בקליניקה סנגוריאלית במכללת ספיר בשנת 2015, שימש כעוזר הוראה של שופט העליון בדימ' פרופ' יעקב קדמי ז"ל בקורס דיני ראיות במרכז הבינתחומי בהרצליה בין השנים 2009-2013, והעביר ביחד עם פרופ' אשר מעוז את הסדנה "משפט מבוים" במרכז האקדמי פרס בין השנים 2018-2020. כיום מעביר הרצאות אורח למוסדות לימוד אקדמיים ובכנסים והשתלמויות מקצועיות, בנושא ליטיגציה ובנושא ראיות דיגיטליות במשפט הפלילי.

עו"ד בר עוז ייצג באלפי תיקים וצבר נסיון רב ומיומנויות בניהול הליך פלילי וניהול מו"מ מול רשויות התביעה.

השילוב בין ידע רב בדין הפלילי ובדיני הראיות ובין נסיון ומיומנות כתוצאה מייצוג במספר רב מאוד של תיקים, הביא לכך כי במהלך השנים המשרד צבר הצלחות רבות ותקדימיות בתחומים שונים ובמספר חריג של תיקים.

המשרד ייצג בהצלחה והביא לתוצאות המדברות בעד עצמן, כולל סגירת תיקים חמורים במסגרת שימוע לפני הגשת כתב אישום, ביטול כתבי אישום בתיקים רבים, זיכויים מלאים מאשמה – בין היתר תוך ניהול הוכחות וחקירות עדים מכל הסוגים, קבלת טענות הגנה משפטיות מורכבות, שחרור ממעצר, ענישה מקלה בתיקים חמורים, והכוונה לשיקום בתיקים המתאימים. 

עו"ד בר עוז ייצג בתיקים מתוקשרים במגוון רחב של תחומים – החל מעבירות רצח ועבירות לפי חוק המאבק בארגוני פשיעה, עבירות אלימות חמורות, עבירות סמים – ייבוא, סחר, שימוש, עבירות רכוש, עבירות מרמה, עבירות צווארון לבן  ועבירות מין.

בין היתר ייצג עו"ד בר עוז את מי שהואשם שעמד בראש ארגון פשיעה בצפון, נידאל אבו לטיף, "האלמן הכפול" שמעון קופר שהואשם ברצח שתי נשותיו, יצחק אברג'יל שהואשם באיומים על ראש צוות התביעה בפרשת 512, עמוס דב סילבר – מייסד טלגראס שהורשע בניהול ארגון פשיעה ומאות אלפי עבירות סמים, ורבים נוספים. 

עו"ד בר עוז זכה לייצג במסגרת פיילוט "בית המשפט הקהילתי" בהליכים שיקומיים רבים שהביאו להצלת חיי אדם, ומאמין גדול בהליכי שיקום ובכך שלעיתים הליך פלילי הוא הזדמנות לשינוי בחייו של אדם.

המשרד מאמין במלחמה חסרת פשרות בתיקים המתאימים, תוך חקירת עדים ויזימת פעולות הגנה לאיסוף ראיות, ובניהול מו"מ מושכל ונבון לצמצום הנזקים מההליך הפלילי במקרים אחרים.

עבודת המשרד מתאפיינת ביסודיות רבה בהכנת התיק, ניתוח ופיצוח של "מגה תיקים" בהיקף של מאות ואל]י קלסרים, פתרון בעיות "מחוץ לקופסה", מחשבה יצירתית ושונה בבניית קו הגנה מנצח וטענות הגנה, הופעה וטיעון ברמה גבוהה בבית המשפט, הכל מנסיון רב וראייה שונה של דברים שנראים מובנים מאליהם.

לקוחות המשרד יכולים לצפות ליחס אישי, ליווי צמוד ומענה על כלל השאלות, ייעוץ ובניית טקטיקה כוללת להתמודדות עם ההליך המשפטי ועם כל תרחיש אפשרי בדרך.

המשרד עוסק במשפט פלילי ועבירות צווארון לבן, ובתחום זה בלבד. 

המשרד נמצא בתל אביב, רח' פנחס רוזן 72 (קומה 4)

תמונות משרד עו"ד איתי בר עוז

חוות דעת על המשרד

איתי בר עוז, עורך דין פלילי

השאירו פרטים ליצירת קשר ותיאום פגישת ייעוץ משפטי. ניתן גם לחייג ישירות לתיאום פגישה לעו"ד איתי בר עוז - 052-8360710

    איך לבחור עורך דין פלילי?

    כל מי שמסתבך בפלילים רוצה שייצג אותו עורך דין פלילי מעולה, בעל יכולות, אשר ישיג עבורו את התוצאה הטובה ביותר בהליך הפלילי אליו נקלע - זיכוי מוחלט מאשמה, או מזעור נזקים בדרך של ענישה מקלה. השאלה כיצד לבחור עורך דין פלילי מצליח היא שאלה מורכבת. עיון באתרים שבאינטרנט עלול להטעות ולבלבל, כי כל עו"ד פלילי בעיני עצמו הוא מוצלח, מעולה או סתם תותח. חשוב מאוד לבדוק את הנסיון של עורך הדין המיועד - מה הותק שלו, בכמה תיקים הופיע, באיזה סוגי תיקים ייצג, והאם הצליח להשיג תוצאות יפות או שאין ממש מאחורי הפרסום העצמי. עו"ד פלילי מוצלח באמת צריך לא להעיד על עצמו שהוא כזה - בדרך כלל זו אינדיקציה למצב הפוך. רצוי להתרשם מתוצאות מוכחות, לבחון חוות דעת וביקורות על המשרד, ובהמשך להתרשם באופן בלתי אמצעי מעורך הדין בדרך של פגישה במשרד. עורך דין פלילי מייצג את הלקוח ונכנס בנעליו באולם בית המשפט - כלומר, הוא הלקוח, רק רהוט יותר, בעל השכלה משפטית, ובעל רשיון להופיע בבתי משפט. לכן, חשוב לבחור עורך דין אשר ניתן לסמוך עליו כי יציג את הטיעונים באופן משכנע ומקצועי בעל פה בבית המשפט, ובאופן סדור ומדויק בכתב. עורך דין פלילי צריך להציג אסטרטגיה כוללת להתמודדות עם התיק הפלילי (מה רוצים להשיג) וטקטיקה פרקטית לקידומה (איך נשיג את המטרות). ישנם עורכי דין פליליים מתאימים יותר לניהול מלחמה חסרת פשרות עד הזיכוי בדרך של כפירה באשמה, ניהול הליך הוכחות וחקירת עדים, וכאלה המתאימים יותר לניהול משא ומתן מול רשויות התביעה - תלוי במידה רבה באופי ורצון הלקוח. ישנם עורכי דין הנוקטים בטקטיקה של התנהגות כוחנית, וכאלה המתנהלים באופן רך מדי מול רשויות האכיפה. יש לבחור עורך דין פלילי אשר ידע לנהוג בדרך מותאמת בהתאם למה שנכון ללקוח ולתיק עצמו. הבחירה בעורך דין היא קריטית, וחשוב שתהיה חדה ומדוייקת - כמו עורך הדין הפלילי בו אתה מעוניין.

    כל מה שרצית לדעת בפלילים ולא העזת לשאול

    זומנתי לחקירה במשטרה, אבל אני חף מפשע. אם אבקש להתייעץ עם עורך דין פלילי החוקר יחשוב שאני אשם?

    לא. דווקא מי שחף מפשע מוכרח לפנות בהקדם לעורך דין פלילי מיומן, על מנת להציג את הגרסה במלואה ולתמוך אותה בראיות. במקרים רבים אנשים שלא ביצעו כל עבירה מגיעים בבטחון מופרז לתחנת המשטרה ומגלים כעבור זמן מה שהוגש נגדם כתב אישום, וכעת המאבק לטיהור השם הופך למסובך ויקר יותר. חוקרי משטרה יודעים זאת, והתייעצות עם עורך דין פלילי לא גורמת למחשבה אצל החוקר כי הנחקר "אשם".

    נחקרתי באזהרה במשטרה. מה המשמעות של זה? האם זה יכול להפריע לי בעתיד?

    לאחר חקירה באזהרה בתחנת המשטרה נפתח תיק פלילי, אשר מופיע בגליון המרשם הפלילי של הנחקר, והדבר עלול פעמים רבות לשמש כחסם במקומות עבודה או קבלת אשרות שהייה בחו"ל. במצב כזה, רצוי שלא להיות פאסיבי ולקוות שהתיק ייסגר - אלא לפנות לעורך דין פלילי, אשר יהיה בקשר עם הגורמים האמונים על החקירה ויודע לדבר ב"שפתם", יגיש בקשה מנומקת לסגירת התיק ויידע בכל רגע נתון מה מצב התיק והיכן הוא נמצא. פעולה זו יכולה במקרים רבים להביא לסגירת התיק לפני הגשת כתב אישום ולזרז תהליכים.

    מי היה היהלום המשוגע?

    סיד בארט

    האם מותר לעשן קנאביס?

    ביום 1.4.22 עבר תיקון לפקודת הסמים המסוכנים, לפיו החזקה ושימוש בקנאביס לצריכה עצמית איננה עבירה פלילית אלא עבירה מנהלית שדינה קנס. החזקה הקבועה בחוק לעניין שימוש עצמי/ שלא לשימוש עצמי לגבי קנאביס היא 15 גרם. לכן, עדיין "אסור" לעשן קנאביס, אך בנסיבות בהן מדובר במרחב שאינו ציבורי ובהחזקה של עד 15 גרם - מדובר בעבירה מנהלית שדינה קנס (למעט מקרים חריגים בהן תובע מחליט בכל זאת להגיש כתב אישום, בהתאם לאמור בחוק העבירות המנהליות).

    מה ההבדל בין גזר דין והכרעת דין?

    במשפט הפלילי ישנם שני שלבים - הראשון הוא שלב בירור האשמה, אשר מתקיים ככל שהנאשם כופר במיוחס לו וטוען לחפותו, ובמהלכו נשמעים עדים - עדי תביעה ועדי הגנה. בסוף שלב זה קובע השופט ששומע את התיק אם הנאשם אשם או זכאי, במסגרת הכרעת הדין. ככל שהנאשם זכאי - הסתיים ההליך הפלילי. ככל שהנאשם נמצא אשם, עוברים לשלב השני, במסגרתו טוענים הצדדים לעונש והשופט מחליט מהו העונש שיוטל הנאשם, במסרת גזר הדין. הכרעת הדין קובעת אם יש אשמה או חפות, ובגזר הדין נקבע העונש.